Despre Noi


Esti pe pagina:

Cabinet Udrescu a fost fondat ȋn 1999 de Daniel S. Udrescu.

 Pe fundamentul câştigat ȋn SUA ca CPA şi experienţa din "Big 4" de la Price Waterhouse, Daniel ȋmbină valorile auditului, cu cele de expertiză contabilă, fiscalitate sau contabilitate, pentru a fi de folos ȋn expertiza judiciară atât civilă cât şi penală.  Este acreditat de AICPA, CAFR şi CECCAR.

Irina Udrescu - Director executiv, a conceput şi dezvoltat un segment de nişă - Administrarea imobiliară - Building Management, ȋn jurul clienţilor din construcţii, adăugând valoare cu o echipă formată din George Popa şi Cristina Drăghici.

Felicia Ivan, Tudor Roxana şi Corina Dincă sunt contabili experimentaţi care administrează raportarea financiară, contabilă şi fiscală a unui portofoliu de clienţi de peste 150.000.000 Euro.

La biroul nostru din Viitorului 110 întâlniţi o echipă de contabili bine pregătiți, care vă asigură o abordare solidă a problemelor contabile şi fiscale. Ne plac Contabilitatea, Impozitele şi Taxele, pentru care oferim soluţii.

Pentru aspecte legale şi sprijinul ȋn litigii specializate sau complexe apelăm la colaboratorii noştri externi Ionuţ Mateescu Avocat, Ionuţ Ivana şi Cristian Ciucă de la Tax Experts Partners SRL - consultanţi fiscali, Roşoga David Getuţa - Auditor, Anamaria Bălan expert contabil şi Elena Şuteu auditor de la Euro Consult SRL. Ei ne ajută şi formăm echipe cu care atacăm proiecte complexe multidisciplinare cu care soluţionăm speţe fiscale, penale sau contabile, ȋn dosare civile, comerciale sau penale. Oferim consultanță pentru taxe și asistență în inspecția fiscală, vă reprezentăm cu succes în relația cu fiscul, dar suntem activi şi ȋn pregătirea dosarelor pentru instanţă, asistând avocaţii cu expertize, puncte de vedere sau strategii.

Cabinet Udrescu are la bază premisa că viitorii săi clienti vor aprecia şi vor răspunde cu entuziasm serviciilor personale de o înaltă calitate tehnică.