Servicii


Esti pe pagina:
Programe de contabilitate
Furnizam tot ceea ce aveti nevoie, solutii integrate de afaceri online pentru a va ajuta la eficientizarea afacerii dvs.
 
Audit & Contabilitate
Va putem garanta ca vom fi promti si exacti în a va oferi raspunsul pe care îl cautati si vom face tot ceea ce este posibil pentru a va servi.
 
Servicii de consultanta
De ani de zile acordam consultanta multor firme de pe întreg teritoriul României. Cu siguranta va putem ajuta si pe dvs.
 
Afaceri de familie
Pentru a avea succes într-o afacere de familie, trebuie sa fiti bine informati asupra provocarilor de ordin personal si de afaceri care pot aparea în activitatile de fiecare zi, probleme carora trebuie sa le faceti fata zilnic. Pentru a face primul pas catre o afacere de familie de succes trebuie sa întelegeti probleme legate de aceasta.
 
Resurse Umane
Mai mult de 90% din probleme organizatiei dvs. provin din sisteme, procesele si metodele adoptate si doar 5% de la muncitori în mod individual. Plasati oamenii care trebuie în locurile care trebuie si ajutatii sa creeze sisteme, procese si metode corecte si atunci succesul dvs. va fi garantat.
 
Planificare investitiilor
Planificarea este un proces esential în afacerile unei societati pe actiuni. De vreme ce investitorii au în vedere o multitudine de scopuri financiare, profiluri de risc si cunostinte legate de piata, este întelept sa apelati la un sfat profesional în domeniul investitiilor. Planificarea momentului de actiune în cadrul pietei
 
Servicii oferite afacerilor din strainatate
Astazi ne puteti cere ajutorul si puteti deschide o noua afacere oriunde în lume, iar noi va putem planifica modalitatile cele mai bune de extindere.
 
Servicii furnizate afacerilor mici
Depasirea obstacolelor poate duce la continuare sau închiderea afacerii respective. De aceea in ce în ce mai multi propietari de afaceri mici se adreseaza Cabinetului Udrescu pentru nevoile zilnice legate de contabilitate. Noi va putem ajuta.
 
Integrarea sistemului 
Când compania dvs. are nevoie de consultanta specializata, instalare sau suport servicii, Cabinet Udrescu va poate ajuta. Am avut succese în ajutorul acordat afacerilor prin integrarea si aducerea la zi a nevoilor fiecarei afaceri în parte. Acum noi îi putem pune pe expertii nostri sa munceasca pentru dvs.
 
Impozite
Cabinet Udrescu considera ca cel mai important pas în a va acorda ajutor cu privire la impozitare este prin intermediul unui plan de consiliere pe termen lung.